UAEA-Technical Meeting of the Representatives of Parties to the Convention on the Physical Protection of Nuclear Material (CPPNM) and the CPPNM Amendment (Points of Contact Meeting)" ve Promote the Universalization of the Convention on the Physical Protec

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı tarafından 19-20 Kasım 2024 tarihlerinde "Technical Meeting of the Representatives of Parties to the Convention on the Physical Protection of Nuclear Material (CPPNM) and the CPPNM Amendment (Points of Contact Meeting)" ve 21- 22 Kasım 2024 tarihlerinde Viyana, Avusturya'da "Technical Meeting to Promote the Universalization of the Convention on the Physical Protection of Nuclear Material (CPPNM) and its Amendment" başlıklı toplantılar düzenlenecektir.

Söz konusu etkinliklere başvurmak isteyen kişilerin resmi yazı ekinde özgeçmiş, dil belgesi, elektronik doldurulmuş UAEA formu (InTouch+ başvurunuz ile oluşturulan form) ile birlikte kurumumuza mümkün olan en kısa zamanda, ya da en geç 1 Ekim 2024 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. Kurum personelinin ekte sunulan “Etkinlik Katılım Formunu” doldurması gerekmektedir.

Başvuruların kurumumuza resmi olarak yapılması zorunludur.

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE: 12 Temmuz 2024 tarihinde güncellenerek kullanıma sunulan “Yurt Dışı Geçici Görevlendirme Dönüş Raporları” ektedir. Raporlarınızın; Times New Roman, 12 Punto karakterinde yazılması, göreve katılım sağlayan birden fazla katılımcı olması haline müşterek bir çalışma ile söz konusu göreve ilişkin tek bir rapor düzenlenmesi, katılımcıların T.C. Kimlik Numarası, doğum tarihi ve birim amirinin adı soyadı ve imzaları yer alacak şekilde, PDF formatında, görevlendirme bitimi tarihinden itibaren en geç 10 (On) gün içerisinde resmi bir üst yazı ekinde Kurum Başkanlığımıza iletilmesi gerekmektedir.

Eksiksiz ve tam bir şekilde görev raporu gönderimi yapmayan katılımcıların sonraki etkinlik başvuruları, etkinlik için gerekli evrakların imzasız, eksik veya “TÜRKİYE” yerine “TURKEY” ibaresi kullanılarak gönderilmesi durumunda da mevcut başvuruları ekte sunulan “TENMAK Dış Etkinliklere Aday Bildirim Usul Esasları” gereği değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sayın kurum dışı katılımcılar; Katıldığınız etkinliklere dair hazırlayacağınız Yurtdışı Görev Raporları kurumumuz internet sayfasında (TENMAK PORTAL’da) yayınlanacaktır. Bu itibarla hazırladığınız Yurtdışı Görev Raporlarının Kurumunuzdan gelecek resmi bir üst yazı ekinde kurum başkanlığımıza iletilirken, söz konusu yazıda TENMAK PORTAL’da yayınlanıp yayınlanmamasında sakınca bulunup bulunmadığına dair bir ibarenin yer alması gerekmektedir.

Tüm adayların etkinliğe katılım durumlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bildirmeleri gerekmektedir.

Sayın katılımcılar! Lütfen ilgili tüm formlarınızda; "TURKEY" yerine "TÜRKİYE" ibaresini kullanıldığınızdan emin olunuz!